Ο Αη Βασίλης ήρθε και στο 2ο ΓΕΛ

       Επιτέλους ήρθε και σε μας! Αν και δεν ήθελε να μοιράσει δώρα φέτος, το ξωτικό του τον έπεισε και άφησε τη Βασιλίνα για να πάει σ’ έναν κόσμο που δεν πιστεύει πια  στον Άη Βασίλη. Και ποιος θα το πίστευε; Εκεί έμπλεξε! Όμως άγιος είναι και τα κατάφερε. Ήρθε και…..

       Τι σας λέω; Την υπόθεση μια μικρής θεατρικής παράστασης που ανέβασαν οι μαθητές της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας για να αποχαιρετήσουν το 2022 και να φύγουν το 2023 από το σχολείο με ευχάριστες αναμνήσεις, αφού πολλές από τις δράσεις του σχολείου τις στερήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια λόγου κορονοϊού.

 

   Λίγος ο διαθέσιμος χρόνος και μεγάλη η όρεξη.  Έτσι οι:

Αναστασίου  Δημήτρης,   Βραζάλη Κατερίνα,         

Γεροβάιος Γιώργος,     Γιουβρής Σωτήρης,         Καμήτας Μιχάλης,  Κατσαντώνη Ευφραίλια,   Μαρίνα Καρατζούλη,                  Λαφαζάνης  Δημήτρης,  Μπίλο Αλέξανδρος,  Ρουμελιώτης  Φώτης,  Ζανίκας Μανώλης και Κατσιώπης Μανώλης συνέλαβαν, ελευθέρωσαν, και βοήθησαν τον Αη Βασίλη να μοιράσει στους συμμαθητές του όλα όσα προσέφεραν στο σχολείο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και οι εταιρείες Κλιάφας, Μάτης, το εργοστάσιο Γάλακτος Τρικάλων και o κ. Παπακώστας Θεόδωρος, μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.    

Τους ευχαριστούμε  και ευχόμαστε Καλή χρονιά σε όλους 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *